Search

Ai nevoie de support? +40726000008

Termeni generali

https://ecoblast.ro/ este denumirea comerciala a I.D. FRANCESCA ATELIER SRL, persoana juridica cu sediul in Str. Valea Cascadelor nr21T, hala 6-7, sector 6, PC 061512, inregistrata la Registrul Comertului sub numarul nr. J40/10333/2020, avand CUI RO39363559, numita in continuare https://ecoblast.ro/.
Va rugam sa cititi acesti termeni si conditii cu atentie pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului. Utilizarea acestui site implica acceptarea tacita a termenilor si a conditiilor de utilizare prezentate mai jos, care reprezinta intelegerea (contractul) dintre parti.
In calitate de autor/ proprietar/ administrator al site-ului https://ecoblast.ro/, https://ecoblast.ro/ isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul acestuia, precum si Politica de confidentialitate, Termenii si conditiile de folosire, fara o notificare prealabila. Astfel, va rugam sa vizitati periodic aceasta sectiune pentru a verifica termenii si conditiile pe care ati agreat sa le respectati.

Declaratie pe propria raspundere pentru pentru persoanele fizice.

Persoanele fizice care cumpara produsele postate pe www.ecoblast.ro declara pe proprie raspundere la momentul acceptarii termenilor si conditiilor, cunoscand prevederile art. 326 cod penal cu privier la falsul in declaratii, ca atat prelevarea probei cat si interpretarea rezultatului testului rapid pe care il achizitioneza de la ID Francesca Atelier SRL, se va efectua de catre personal medical calificat.

Toate persoanele fizice care doresc a cumpara teste de pe www.ecoblast.ro, vor fi nevoiti sa completeze aceasta declaratie, si sa o trimita completata pe email: office@ecoblast.ro.

CLICK AICI PENTRU A DESCARCA DECLARATIA

Drepturi de autor

Continutul site-ului https://ecoblast.ro/ este proprietatea I.D. FRANCESCA ATELIER SRL.
https://ecoblast.ro/garanteaza utilizatorului acces limitat pe site-ul https://ecoblast.ro/, in interes personal (efectuarea de comenzi online sau informare) si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei https://ecoblast.ro/ fara acordul prealabil scris al acesteia.
Bazele de date, programe, elemente de grafica, sunt proprietatea https://ecoblast.ro/, sau, dupa caz, a furnizorilor produselor oferite prin intermediul site-ului si este protejat de Legea nr. 8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, cu modificarile si completarile ulterioare.
Copierea, stocarea, modificarea partiala sau in intregime a site-ului este strict interzisa si se pedepseste conform legilor in vigoare privind protectia drepturilor de autor. In calitate de utilizator, dumneavoastra sunteti pe deplin acord cu cele mai sus mentionate.
Sesizari
In cazul in care observati ca am adus atingere in vreun fel asupra drepturilor de autor, produsele receptionate sunt contrafacute sau incalca drepturi la marca, va rugam sa ne comunicati acest lucru pe adresa de e-mail: office@ecoblast.ro. https://ecoblast.ro/va raspunde sesizarii in maxim 2 zile lucratoare.
Securitatea datelor personale
Conform Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, informatiile furnizate de dumneavoastra vor fi folosite de https://ecoblast.ro/exclusiv in scopul declarat al site-ului. Astfel, datele din formularul de comanda vor fi folosite numai pentru a va trimite confirmarea comenzilor, promotii, buletinele informative periodice (doar in masura in care sunteti de acord sa primiti acest gen de informatii) facturare si pentru livrarea comenzilor etc.
Nu sunteti obligat sa furnizati datele personale, insa refuzul face imposibila prelucrarea comenzii si derularea livrarii produselor. Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre echipa https://ecoblast.ro/.
Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. De asemenea, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale si sa solicitati stergerea datelor din baza noastra de date. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa catre https://ecoblast.ro/cu o cerere scrisa, datata si semnata. https://ecoblast.ro/ se obliga sa nu faca publice sau sa nu vanda bazele de date continand informatii referitoare la datele personale ale clientilor sai. In cazul in care se va pune problema utilizarii datelor dumneavoastra in scopul realizarii unor campanii, vi se va cere acordul explicit.
https://ecoblast.ro/ nu trimite mesaje nesolicitate clientilor sai. Orice mesaj periodic trimis contine datele noastre de identificare, precum si o procedura valida de renuntare la subscriere.
Politica de confidentialitate
Va invitam sa accesati, de asemenea, pagina Politica de confidentialitate care se aplica, vizitei dumneavoastra pe pagina noastra web.

Garantia produselor

Produsele comercializate de https://ecoblast.ro/ nu sunt contrafacute.
https://ecoblast.ro/ garanteaza integritatea produselor comandate de pe site pe timpul transportului, pana in momentul livrarii.
Pretul si riscul transportului intra in obligatia cumparatorului.
Obligatiile de inregistrare ale utilizatorului
In vederea utilizarii serviciului, sunteti de acord sa furnizati informatii adevarate, corecte, actuale si complete despre dumneavoastra.

Plata si livrarea produselor

Acest magazin online este destinat exclusiv livrarii de produse catre clienti persoane juridice, persoane fizice autorizate, intreprinderi individuale sau intreprinderi familiale, numai la adrese de pe teritoriul Romaniei. In momentul livrarii, o persoana cu varsta de minim 18 ani, reprezentand persoana juridica, va semna pentru toate produsele expediate.
Orice comanda va fi livrata in limita stocului disponibil, cu conditia ca aceasta sa fi fost confirmata de catre https://ecoblast.ro/. Termenul de livrare a produselor – in aproximativ 24 ore din momentul receptionarii comenzii, prin curier, in zilele lucratoare (in Bucuresti) sau in 24-48 ore, prin reteaua de distributie Fan Courier sau alti curieri(in celelalte localitati din tara). Stabilirea curierului cu care se expediaza fiecare comanda se face de catre https://ecoblast.ro/. In ziua de duminica nu se fac livrari. In anumite cazuri, in functie de disponibilitatea produselor, timpul de livrare se poate prelungi cu acordul clientului. *
Livrarea se face prin reteaua de distributie Fan Courie, alti curieri sau alte metode, in 24-48h. Stabilirea curierului cu care se expediaza fiecare comanda se face de catre https://ecoblast.ro/.
Daca preferati o alta firma de curierat, va rugam sa ne comunicati atunci cand lansati comanda! Produsele va vor fi livrate cu conditia ca acestea sa fie achitate in avans (virament bancar/ card/cash), costul transportului fiind in sarcina dumneavoastra.
Plata in numerar* se face la livrare, transfer bancar sau cash, in lei sau euro, la valoarea din momentul confirmarii comenzii, catre comisionarul care efectueaza livrarea sau alte metode.
Plata prin ordin de plata se face in baza facturii proforme, emisa la finalizarea unei comenzi. Produsele se vor expedia numai dupa ce se face dovada platii catre https://ecoblast.ro/.
Daca optati pentru plata online cu cardul bancar, procesarea datelor de pe cardul dumneavoastra se face prin intermediul aplicatiei , iar https://ecoblast.ro/ nu solicita si nu stocheaza nici un fel de detalii referitoare la cardul pe care il detineti.

Returnarea produselor achizitionate la distanta

Conform O.U.G. 34/2014, consumatorul beneficiaza de o perioada de 14 zile calendaristice pentru a se retrage dintr-un contract la distanta sau dintr-un contract in afara spatiilor comerciale, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere.
Pentru informatii complete privind returnarea unui produs, va rugam sa consultati sectiunea Politica de retur..

Conciliere

In cazul in care aveti o nemultumire in legatura cu produsele sau serviciile oferite de https://ecoblast.ro/, va rugam sa ne adresati un e-mail pe adresa: office@ecoblast.ro. Orice conflict aparut intre clienti si companie se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila, prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care conflictul nu s-a solutionat pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane, conform legislatiei in vigoare.

Alti Termeni

Acesti termeni si conditii reprezinta intregul acord dintre dumneavoastra si https://ecoblast.ro/ pentru utilizarea acestui site.
https://ecoblast.ro/ verifica periodic exactitatea informatiilor de pe site, dar nu ofera nicio garantie, expresa sau implicita, statutara sau de alta natura, privind continutul si disponibilitatea site-ului.
In cazul unei erori umane prin care pretul unui produs a fost introdus gresit in magazinul nostru online, nu suntem obligati sa furnizam respectivul produs la pretul gresit si va vom comunica acest lucru inainte de a livra comanda. In aceasta situatie, va vom transmite noul pret al produsului, iar dumneavoastra veti decide daca doriti sau nu sa achizitionati produsul la pretul corect.
Fotografiile produselor afisate pe site au caracter informativ si acestea pot contine accesorii neincluse in pachete, iar pretul sau unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot exista erori de operare.

Produsele :

Produsele comercializate de https://ecoblast.ro/. sunt produse noi. Acestea vor fi livrate în limita stocului disponibil. Dacă stocul este insuficient, ne rezervăm dreptul de a nu livra comenzile. Imaginile publicate pe website sunt cu titlu de (prezentare) exemplu , iar produsele livrate pot diferi de imaginile prezentate (pot exista mici diferențe de culoare, aspect). De asemenea nu oferim alte garanții, în afară de cele prevăzute de legislația în vigoare, în ceea ce privește informația, corectitudinea descrierilor, actualizarea conținutului, produsele de pe website precum și potrivirea lor pentru un anumit scop. Prețurile produselor includ Taxa pe valoare adăugată (TVA) şi nu includ taxele de livrare.
Ordinul ANPC nr. 433/2009 privind unele măsuri de informare a consumatorilor:
Deoarece dumneavoastră aveți posibilitatea de a vă exprima părerea referitoare la bunurile şi serviciile pe care le comercializăm puteți suna la Protecția consumatorului, telefon TEL INFO – CONSUMATOR: 0800 080 999 linie telefonică cu apelare gratuită.

Back to Top
Produsul a fost adăugat în coș